Thai Beef

De traditionele Thai beef gerechten kent bijna iedereen. Denk hierbij aan de traditioneel bereidden gerechten als de Yam Nua (Thaise biefstuksalade) of Pad Thai (rijstnoedels met beef). Dit zijn allemaal Thaise gerechten gemaakt met beef, oftewel biefstuk. Echter is er ook meer dan Thai beef in Thailand. Daarom ga ik ook nog de andere traditionele gerechten van Thailand met je doornemen, zodat jij na het lezen van deze tekst precies weet wat je wilt gaan maken.

Wat maakt Thai beef zo bijzonder?

De traditionele bereidingswijze maakt Thai beef zo bijzonder. Biefstuk is wereldwijd bekend. Het gaat meer om de sauzen in combinatie met de Aziatische kruiden die worden toegevoegd. Dit zijn dan voornamelijk typisch Thaise producten. Het gaat dus vooral om wat er wordt toegevoegd aan de biefstuk. Bij een Thaise beef salade is één van de veelgebruikte ingrediënten de beroemde vissaus. Deze saus is vaak kant-en-klaar te verkrijgen bij een toko bij u in de buurt of nog handiger bestel de vissaus bij de online toko Asianfoodlovers.nl. De saus heeft een frisse zurige en pittige smaak wat perfect past in Thai beef. Heerlijk als dressing bij de Thai beef salade. Naast vissaus wordt er eigenlijk ook altijd gebruik gemaakt van limoensap en iets van chili. Dit kan zijn chilisaus of chilipeper. Gember is ook één van de vele kruiden die wordt gebruikt in de Thai beef salade. Gember kan je los toevoegen of in bijvoorbeeld een siroopvorm. Daarnaast kunt u altijd de heerlijke Sriracha suas toevoegen.

Traditioneel Thaise deserts

Naast de bekende Thai beef gerechten zijn er natuurlijk ook nog vele andere traditionele gerechten uit Thailand. Neem bijvoorbeeld de traditioneel Thaise deserts. Thaise mensen houden namelijk enorm van zoete deserts. Thaise deserts zijn dan ook vaak lekker zoet en worden meestal gemaakt in combinatie met rijst. Vaak wordt er ook gebruik gemaakt van fruit. Mango geserveerd in combinatie met rijst en lekkere zoete kokosmelk is één van de favorieten onder de Thaise deserts. Dus zoek je nog iets als deserts, heerlijk voor na het eten van Thai beef. Kijk eens voor de ingrediënten op Asianfoodlovers.nl.

Bestel vandaag nog en eet morgen al Thai beef in huis

Thai beef is een zeer populair gerecht in de vorm van een salade of in de wok. Bestel je producten snel en eenvoudig bij dé online toko van Europa. Probeer ook eens de Yum Yum beef.